2011-01-03

Style Icon - Τσάντες, βραδινοί φάκελοι, κοσμήματα φο, ασημένια ή ημιπολύτιμα, φορέματα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

StarDress προηγούμενο Style Icon επόμενο Ten-Ten






κατηγορίες
ΤΣΑΝΤΕΣ
ΡΟΥΧΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
CLEARANCE - ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


τρόποι πληρωμής
με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 3 ευρώ)
με PayPal / πιστωτική κάρτα


αποστολές
Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από τον προορισμό!
Αποστέλονται με την εταιρεία courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την στιγμή της παραγγελίας σας. 
Τα παραλαμβάνετε το αργότερο εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών (συνήθως εντός 24 ωρών) από την στιγμή της αποστολής.
Σε δυσπρόσιτες περιοχές  χρειάζονται 3-5 μέρες.


επιστροφές
Δεκτές μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. 
Πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του όπως και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.
Σε περίπτωση αλλαγής η χρέωση είναι της εταιρείας.
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται με δική σας χρέωση. Μέσα σε 14 εργάσιμες από την ημέρα που θα παραληφθούν τα προϊόντα από την εταιρεία.
Επιστροφές και αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές στα εκπτωτικά προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Clearance.


Λίγα λόγια
To Style Icon έιναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ και είναι Online από τις αρχές του 2009. Η ανοδική του πορεία από τότε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία. Ο εμπνευστής και δημιουργός του κ. Μισδανίτης όντας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2005 και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο συγκεκριμένο αντικείμενο, "πάντρεψε" την εμπειρία του στις online πωλήσεις με επαγγελματίες από το χώρο της μόδας δημιουργώντας το Style Icon .

Βασικός στόχος του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η ποιότητα σε κάθε τομέα! Η αισθητική, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και η ασφάλεια των συναλλαγών. Η διαφοροποίηση ήταν και παραμένει μια βασική επιδίωξη του ηλεκτρονικού καταστήματος. Είδη το style-icon.gr επεκτείνει τον κύκλο εργασιών του με τη δημιουργία του style-icon.eu, ενώ απέσπασε κολακευτικά σχόλια από fashion blogs, περιοδικά μόδας αλλά και περιοδικά πληροφορικής.

Χαρακτηριστικό είναι και το άρθρο του περιοδικού InStyle: "Τσάντες επαγγελματικές, σατέν βραδινοί φάκελοι, κοσμήματα φο, ασημένια ή ημιπολύτιμα, φορέματα και τινίκ που "λειτουργούν" από το γραφείο μέχρι το κοκτέιλ... "Η ποικιλία και οι έξυπνες επιλογές αυτού του e-shop θα συγκινήσουν ιδιαίτερα το νεανικό κοινό.

StarDress προηγούμενο Style Icon επόμενο Ten-Ten

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...