2011-01-16

Ouaou - Gadget και Πρωτότυπα Δώρα

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια

Ηλεκτρονικά / Η/Υ  




ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Σχολικά Gadgets
Automn Offers
Gadget
Lifestyle
Toys
New Arrivals
Funny
Office
For Kids
Best Buy
Fashion
Homestuff
Top Gifts

τρόποι πληρωμής
με αντικαταβολή
με πιστωτική κάρτα (δυνατότητα για άτοκες δόσεις)

αποστολές
Με Courier για παραγγελίες κάτων των 69€ το κόστος είναι 7,5€
Για παραγγελίες άνω των 69€ Δωρεάν
Παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για αστικά ή ημιαστικά κέντρα. Διαφορετικά χρειάζεται μία επιπλέον ημέρα.



Λίγα λόγια
Η ιδέα του Ouaou γεννήθηκε πριν από 4 μόλις χρόνια και υλοποιήθηκε αρχικά με τη μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος, για να αποτελέσει σήμερα το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών gadget και πρωτότυπων δώρων στην Ελλάδα.

Το Ouaou απευθύνεται σε ένα «ψαγμένο» κοινό που ακολουθεί τους ρυθμούς της εποχής, συμμετέχει στις εξελίξεις της αγοράς, καθορίζει τις τάσεις κι αναζητά κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και παραδοσιακά προϊόντα του εμπορίου. Παρατηρώντας το διαρκώς αυξανόμενο αγοραστικό ενδιαφέρον και τη ραγδαία διεύρυνση της γκάμας των πελατών του Ouaou, έγινε επιτακτική η ανάγκη για τη δημιουργία και νέων σημείων πώλησης, με την μορφή καταστημάτων λιανικής, όπου ο πελάτης μπορεί να έχει άμεση επαφή με τα προϊόντα.

Με αυτό το τρόπο, δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα στην Κηφισιά (Kασσαβέτη 1) και σχεδιάστηκε ένα πλάνο ανάπτυξης για τη δημιουργία κι άλλων καταστημάτων με τη μέθοδο franchise σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και σε άλλες μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.
Σήμερα, εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα Ouaou, λειτουργούν 8 καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να έπεται και συνέχεια.
Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια

 Ηλεκτρονικά / Η/Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...